Fotokunst als wanddecoratie

By | Geen categorie

Fotokunst zien we terug in verschillende ruimtes, uiteenlopend van vergaderzaal tot woonkamer en van slaapkamer tot bedrijfskantine. Het is een mooie manier om een ruimte aan te kleden en net dat beetje extra te geven. Door fotokunst aan de muur te hangen kan een ruimte een geheel ander karakter krijgen. De afbeelding die u kiest als wanddecoratie is mede bepalend voor de sfeer. In onze collectie vindt u een uitgebreid aanbod digital art waardoor wij voor elke ruimte een geschikt exemplaar hebben. Van prachtige landschappen tot de mooiste wilde dieren, zowel in kleur als in zwart-wit.

Digitale fotokunst

Met de komst van computers is er een nieuwe kunststroming ontstaan, de digitale fotokunst. De kunstwerken binnen deze stroming worden gemaakt of nabewerkt met behulp van een computer, waardoor het kunstwerk net dat beetje extra krijgt. Digitale fotokunst is verkrijgbaar in diverse stijlen, van Urban Art tot Wildlife en van Artistic Beauty tot Abstract. Daarnaast kunt u bij ons uw foto kunst laten printen op diverse materialen, zoals aluminium, plexiglas en acryl. Elk materiaal heeft zo zijn eigen eigenschappen en uitstraling. Naast dat foto kunst op diverse materialen verkrijgbaar is, zijn er ook diverse mogelijkheden wat betreft de afmetingen. Bekijk ons uitgebreide collectie direct online en laat u verrassen door ons aanbod.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een afbeelding die echt bij u en uw stijl past? Neem dan gerust contact met ons op, want we helpen u graag bij het vinden van een geschikt exemplaar.

Wildlife 12

 

 

Onze nieuwe website is live!

By | Geen categorie | 17.015 Comments

Daar is ie dan: onze nieuwe website! Deze nieuwe website laat nog beter zien wat we doen en maakt het makkelijker voor u, de bezoeker, om te bestellen.

We zijn nu live, maar achter de schermen gaan gewoon verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken.

Heeft u verbeterpunten? Of kunt u zaken niet gemakkelijk terugvinden? Laat het ons vooral weten via het contactformulier!